Volg ons op Facebook

AutoArena en Wealer bundelen krachten
Samen vooruit voor u!

Met veel trots informeren wij u graag over de samenwerking tussen AutoArena en Wealer. Door de aankoop van AutoArena door Wealer zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen wij onze marktpositie in heel Limburg en een gedeelte van Brabant nog verder versterken.

Onze producten en diensten zullen uiteraard hetzelfde blijven en waar nodig zelfs verbeterd worden. Klanttevredenheid blijft bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen u continu op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die voor u van belang zijn.

Een belangrijke reden voor deze samenwerking is dat de automarkt de aankomende jaren sterk zal veranderen. Voorbeelden zijn de verdere groei van de elektrische auto, gewijzigde vervoersbehoeften en een verschuiving van bezit naar gebruik van de auto.

Hiermee ontstaat er een sterke, nieuwe organisatie, die zich nog beter kan voorbereiden op de veranderende markt. Wij zijn dan ook enorm trots en enthousiast dat wij onze krachten bundelen in Limburg en een gedeelte van Brabant en samen vooruit gaan. Zo ontstaat er een compleet mobiliteitscenter voor de aankoop en onderhoud van uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. Tevens bieden wij schadeherstel, leasing, verhuur en carwash voor álle automerken. 

Wij hopen u, voor nu, voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen via
klantcontact@wealer.nl of klantencontact@autoarena.nl.

Om dit met u te vieren trakteren wij een week lang op Limburgse vlaai. U bent van harte welkom in één van onze vestigingen.

Met vriendelijke groet,
AutoArena & Wealer

Marc van der Linden
Algemeen Directeur

 

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 077-3820195